Hoppa till innehåll

Endast ett sökresultat

Muggar med text

Här hittar du ett stort urval av personliga muggar med text som är perfekta som presenter eller för att skapa en personlig touch i ditt eget hem. Oavsett om du letar efter en mugg med en rolig citat eller en mugg med ditt eget namn, har vi muggar för alla tillfällen. Våra muggar finns i olika stilar, från enkla och stilrena design till mer färgglada och grafiska mönster. Vi använder högkvalitativ keramik för våra muggar för att säkerställa att de är hållbara och tål dagligt bruk.

Våra muggar med text

En mugg med text är också ett fantastiskt sätt att visa upp din personlighet och stil. Välj en snygg mugg som inspirerar dig eller ett roligt budskap som får dig att le varje gång du använder den.

Motiven som finns på muggarna hittar du ingen annanstans utan endast hos oss här på platteberg.se. Och vi fyller på med nya motiv varje vecka.

Vi trycker alla våra muggar med text i hög kvalitet för att säkerställa att texten och bilderna är tydliga och långvariga. Vi använder också miljövänliga färger och tekniker för att minimera vår påverkan på miljön.

Vi erbjuder ett brett sortiment av muggar med budskap för alla tillfällen. Vi har ett stort utbud av olika texter och motiv att välja mellan. Oavsett om du söker en mugg med en rolig slogan, ett personligt meddelande eller en vacker bild så har vi något som passar dig.

Muggarna är perfekta för att ge bort som present till en vän, kollega eller kanske en familjemedlem. Eller varför inte skapa din egen personliga mugg med text som du kan använda varje dag?

Teknik

Som vi nämnt tidigare så används högkvalitativ tryckteknik för att säkerställa att texten och motivet på muggen sitter fast och inte bleknar med tiden. De flesta muggar kan också diskas i diskmaskin vilket gör dem enkla att rengöra och underhålla.

Om du har några frågor eller funderingar om våra muggar så tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper gärna till att hitta den perfekta muggen för dig eller din vän.