Hoppa till innehåll

Kaffemugg När du har en dålig dag glöm inte att du är ful också

219 kr

[wcj_product_wholesale_price_table]

Upplev dagens små under med vår keramiska 325 ml mugg som kommer att sprida skratt och glädje. Denna vita mugg är inte bara en vanlig mugg; den är en daglig påminnelse om att skratta åt livets små missöden.

Designad med lekfullhet: Muggen har en färgglad kant, insida och handtag som ger den en touch av lekfullhet och personlighet. Men det är den roliga texten som gör den här muggen helt unik. Med orden “När du har en dålig dag, glöm inte att du är ful också” kommer den att förgylla dina morgnar och sprida glädje till dina kaffepauser.

Praktisk och användarvänlig: Den keramiska muggen rymmer 325 ml (11 oz) av din favoritdryck och är både mikrovågsugn- och diskmaskinsäker. Det innebär att du kan värma upp din morgonkaffe eller te utan besvär och sedan snabbt rengöra den när du är klar.

Så varför inte göra din morgon lite ljusare och din dag lite bättre med denna roliga och funktionella mugg? Perfekt som en present till dig själv eller någon du bryr dig om. Beställ din mugg idag och påminn dig själv om att skratta åt livets små bekymmer varje dag!

Tveka inte, skäm bort dig själv eller ge bort en gåva som kommer att sprida glädje. Beställ din mugg nu och låt skrattet flöda!

Vikt N/A
Färg

Gul, Rosa, Grön, Röd, Svart, Blå