Hoppa till innehåll

Kaffemugg Tomte God Jul

189 kr

[wcj_product_wholesale_price_table]

Den vita Julmuggen på 325 ml är den perfekta lösningen för en festlig julstämning. Denna charmiga tomtemugg passar utmärkt för att avnjuta glögg, varm choklad med stora bitar marshmallows och grädde eller en kopp härligt julkryddat kaffe.

Muggen är tillverkad av högkvalitativ keramik och har en kapacitet på 325 ml vilket gör den perfekt för att rymma dina favoritdrycker. Den tål både diskmaskin och mikrovågsugn vilket gör den praktisk och användarvänlig.

Med ett charmigt tryck av tomten på tre platser runt hela koppen blir det en rolig och annorlunda upplevelse att dricka ur denna mugg. Den vita glansiga ytan ger den en elegant touch som passar perfekt in i julens festligheter.

Oavsett om du vill ge bort den som en julklapp eller njuta av den själv kommer Julmuggen med Tomtemotiv att sprida glädje och skapa en härlig stämning. Den passar alla åldrar och glädjer alla sinnen med sitt charmiga design.

Muggen är den perfekta följeslagaren för alla dina julfiranden och skapar en extra touch av magi. Beställ Julmuggen idag.

 

 

Vikt 0.346 kg