Hoppa till innehåll

Kaffemugg Tulpanmotiv

219 kr

[wcj_product_wholesale_price_table]

Vår keramiska kaffemugg med vackra tulpaner i 6 olika färger är en fröjd för ögat. Oavsett om du letar efter en fin present eller vill unna dig själv något speciellt kommer denna mugg att förtrolla dig. Denna rymliga 325 ml / 11oz mugg är idealisk för att avnjuta din favoritdryck. Den tål både diskmaskin och mikrovågsugn vilket gör den praktisk för daglig användning.

Muggen har färgade detaljer på kanten, insidan och handtaget vilket ger den en unik och elegant touch. Inspirerad av tulpanernas skönhet är denna mugg ett konstverk i sig. Tillverkad med omsorg och kärlek är vår kaffemugg av högsta kvalitet och hållbarhet. Den är det perfekta komplementet till din kaffepaus och kommer säkert att förgylla dina stunder. Oavsett om du är ung eller gammal kommer denna mugg att bli din favorit.

Muggen finns i 6 olika färger så du kan välja den som passar din personlighet bäst. Ge dig själv eller någon du bryr dig om den gåvan av tulpanernas skönhet i form av en kaffemugg. Köp din egen färgglada keramiska mugg med tulpanmotiv idag!

Vikt N/A
Färg

Gul, Rosa, Grön, Röd, Svart, Blå